Новини 5 березня: санкції США проти Коломойського, держборг, місія МВФ

П'ятниця, 5 березня 2021, 21:00
 

Про санкції США проти Коломойського. Уряд США вніс до санкційного списку олігарха Ігоря Коломойського та членів його родини через його причетність до значної корупції.

Про держборг. Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що сукупний держборг України у 2,558 трлн грн або 90,74 млрд дол є прийнятним для іноземних інвесторів і погодженим урядом та міжнародними партнерами.

Про місію МВФ. Місія Міжнародного валютного фонду має запрацювати в Україні у квітні цього року, після того, як втратить силу встановлена урядом гранична ціна (6,99 грн) на газ для населення, заявив голова партії "Слуга Народу" Олександр Корнієнко.

Про український супутник. Комітет Верховної Ради з питань економічного розвитку за участі Державного космічного агентства успішно завершив черговий етап перемовин зі SpaceX щодо запуску українського супутника.

Реклама:

Про річний тариф на газ. Нацкомісія з тарифів (НКРЕКП) схвалила постанову, якою пропонується запровадити річний тариф для постачальників з 01 травня 2021 року по 30 квітня 2022 року.

Ексклюзив ЕП:

Продажний "Більшовик": кому дістанеться земля на Шулявці і що там побудують

Фонд держмайна готується продати легендарний столичний завод "Більшовик". Скільки держава може виручити за лот, хто стане власником однієї з найпривабливіших ділянок у Києві і що зведуть на місці підприємства?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!