Зеленський підписав указ про створення національного фонду інвестицій

П'ятниця, 19 березня 2021, 16:10
 

Президент Володимир Зеленський підписав указ про створення національного фонду інвестицій з метою створення сприятливих умов для реалізації масштабних інвестпроєктів та розвитку міжнародного економічного співробітництва.

Про це повідомляє Офіс президента.

"Кабінету Міністрів України вжити в установленому порядку заходів щодо створення національного фонду інвестицій та унормування питань його діяльності, зокрема стосовно визначення напрямів діяльності фонду, органів його управління та їх повноважень, порядку формування статутного капіталу, джерел формування коштів фонду, використання прибутку, здійснення контролю за діяльністю фонду, проведення незалежного аудиту", - йдеться в указі.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Реклама:

Читайте також: Безпорадні "інвестняні": чому звільняти інвесторів від податків і зборів – не кращий варіант

Нагадуємо:

Президент Володимир Зеленський 10 лютого підписав закон "Про державну підтримку інвестиційних проектів із значними інвестиціями в Україні", який Рада ухвалила в грудні 2020 року.

17 грудння 2020 року Верховна Рада підтримала у другому читанні та в цілому законопроєкт №3760 "Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями", поданий президентом Володимиром Зеленським.

1 грудня Верховна Рада не прийняла в цілому законопроєкт №3760 "Про державну підтримку інвестиційних проєктів зі значними інвестиціями", відправивши його на підготовку на повторне друге читання.

21 липня Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт про держпідтримку інвестиційних проектів зі значними інвестиціями №3760.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: