Новини 18 березня: реформа громадського транспорту, конкурс на главу Податкової

Четвер, 18 березня 2021, 21:25
 

Про реформу громадського транспорту. Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Горенюк зареєстрував пакет законопроєктів, що покликаний привести сектор пасажирських перевезень у відповідність до європейських норм.

Про конкурс на главу Податкової. Кабмін оголосив з 18 березня конкурс на зайняття посади голови Державної податкової служби.

Про суворий карантин у Києві. З 20 березня у столиці запроваджують суворий карантин.

Про гарантовану суму відшкодування. Фонд гарантування вкладів фізосіб хоче збільшити гарантовану суми відшкодування вдвічі – до 400 тисяч гривень, востаннє вона збільшувалася у 2012 році.

Реклама:

Про "Доступну іпотеку під 7%". Від старту програми "Доступної іпотеки 7%" видали 12 позик на суму 9,4 мільйонів гривень, ще 57 заявок розглядаються банками.

Ексклюзиви ЕП:

Прощавайте, старі маршрутки: що передбачає реформа громадського транспорту

Влада вирішила реформувати систему перевезення населення громадським транспортом. Завдяки чому зникнуть маршрутки, хто їх замінить та коли це станеться?

Фонд держмайна 2.0: як зміниться процес приватизації

Отримання місцевими бюджетами коштів від приватизації та переведення публікації оголошень про конкурси в електронний формат. Які ще зміни дозволять якісно змінити процес приватизації для виконання плану надходжень?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!