"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 15 березня: нові підозри експосадовцям Приватбанку, кіберзагрози

Понеділок, 15 березня 2021, 21:00
 

Про нові підозри експосадовцям Приватбанку. Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова підписала ще три підозри колишнім посадовцям Приватбанку, серед яких ексголова правління Олександр Дубілет, його заступник та керівник міжбанківських операцій – їх підозрюють у розтраті 8 мільярдів гривень.

Про кіберзагрози. Національний координаційний центр при РНБО України попередив про активну експлуатацію вразливостей у поширеному програмному продукті Microsoft Exchange.

Про зарплати шахтарям. Керівництво Міненерго підписало низку наказів, які забезпечують стабільне фінансування роботи енергосектору, зокрема щодо виплат зарплати працівникам вугледобувних підприємств.

Про пенсії. Комітет з питань соцполітики та захисту прав ветеранів рекомендував Верховній Раді розглянути законопроєкт №3002а щодо встановлення пенсій за особливі заслуги громадянам, нагородженим Почесною Грамотою ВРУ або Грамотою ВРУ.

Реклама:

Про "іпотеку від Зеленського". Банки, що беруть участь у державній іпотечній програмі з компенсації ставки до 7% річних, висувають різні вимоги до позичальників та житла.

Ексклюзив ЕП: 

Чи доступна іпотека Зеленського? Як журналісти ЕП брали кредит під 7% і що з цього вийшло

Ініційована президентом Володимиром Зеленським програма "Доступна іпотека 7%" працює вже два тижні. Журналісти ЕП спробували з'ясувати, чи відрізняються умови видачі кредитів від анонсованих урядом та з якими проблемами можуть зіткнутися майбутні позичальники.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!