"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 9 лютого: тарифи на тепло і гарячу воду, "АрселорМіттал Кривий Ріг" vs СБУ

Вівторок, 9 лютого 2021, 21:10
 

Про тарифи на тепло і гарячу воду. Уряд підписав меморандум із місцевою владою щодо тарифів на тепло та гарячу воду, до кінця опалювального сезону вони підвищуватися не будуть.

Про "АрселорМіттал Кривий Ріг" і СБУ. Співробітники СБУ повернулися на комбінат "АрселорМіттал Кривий Ріг" та планують продовжити слідчі дії у зв'язку із ухилянням від сплати податків і заниженні рентних платежів в 2015-2019 рр. Компанія відкидає звинувачення, називаючи підхід регуляторів до бізнесу "очевидно вибірковим".

Про іпотеку під 7%. Відшкодування за іпотекою під 7% стане доступною з 1 березня, водночас, уряд працюватиме над можливість іпотечного кредитування під 5% у 2021 році.

Про інфляцію. У січні 2021 року інфляція на споживчому ринку становила 1,3% порівняно з груднем 2020 року, у річному вимірі (порівняно з січнем 2020 року) - 6,1%.

Реклама:

Про запаси вугілля. Станом на 8 лютого запаси вугілля на теплоелектростанціях на 43% менше за мінімально необхідний рівень та становлять 384,4 тисячі тонн.

Ексклюзиви ЕП: 

Змова трейдерів чи нафтові рекорди: чому зростають ціни на пальне

Вартість нафти оновила річний максимум. Як це позначиться на цінах на пальне для українських водіїв?

Світ готується до поступового повернення в офіси, але все буде інакше. Як зміниться наша робота?

Штучний інтелект та ментальне здоров'я. Ці та інші тренди будуть головними в робочому процесі в 2021 році. Що ще треба знати про те, які світ змінює своє відношення роботи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: