Вітренко про Міненерго: З точки зору здорового глузду все ж повинен бути повноцінний міністр

Четвер, 25 лютого 2021, 17:00
 

В.о. міністра енергетики Юрій Вітренко не впевнений, що буде розглядати інші пропозиції, оскільки його запрошували на посаду першого віце-прем'єра - міністра енергетики.

Про це він сказав журналістам у четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"З точки зору здорового глузду все ж повинен бути повноцінний міністр. Який-небудь тимчасово виконуючий обов'язки - це тимчасове рішення", - відповів він на питання, чи дозволить йому прийнятий Верховною Радою закон повноцінно виконувати свої обов'язки в статусі "в.о".

Вітренко додав, що не володіє інформацією про те, чи буде його кандидатура знову вноситися на посаду і коли.

Реклама:

"Мене запрошували на посаду першого віце-прем'єра - міністра енергетики. Інші пропозиції мені не надходили. Я не розглядав і не впевнений, що буду їх розглядати", - відповів він на питання, чи залишиться в міністерстві, якщо його не призначать міністром.

Нагадаємо:

Верховна Рада схвалила законопроєкт №4531 про відновлення проведення конкурсів на зайняття посад держслужби – з урахуванням пропозицій президента Володимира Зеленського, який пропонував розширити повноваження в.о. міністрів.

Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук не виключає повторного голосування у Верховній Раді щодо можливого призначення Юрія Вітренка на посаду першого віце-прем'єра - міністра енергетики.

Кандидат на першого віцепрем’єра - міністра енергетики Юрій Вітренко обіцяє зробити прибутковими державні підприємства Енергоатом та Центренерго.

Повідомлялось, що Юрія Вітренка, кандидатуру якого вже двічі виносили на голосування парламенту, спробують втретє призначити першим віцепрем'єром - міністром енергетики.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!