Новини 12 січня: брак вугілля на складах ТЕС, Маска запросили в Україну

Вівторок, 12 січня 2021, 21:10
 

Про брак вугілля на складах ТЕС. На складах українських ТЕС, станом на 12 січня 2021 року, знаходиться 621,8 тисяч тонн вугілля - це на 324 тис тонн менше необхідної норми та у 2,5 рази менше, ніж у відповідний період минулого року.

Про запрошення Маска в Україну. Президент Володимир Зеленський запросив у Музей космонавтики імені Сергія Корольова, що знаходиться у Житомирі, засновника SpaceX і гендиректора Tesla Inc. Ілона Маска.    

Про гроші з "ковідного" фонду. Впродовж 2020 року з Фонду боротьби з COVID-19 використали 89% передбачених коштів, або 63,7 млрд грн, за загальним фондом держбюджету, а також 2,8 млрд грн зі спеціального фонду.

Про товарообіг України. Загальний товарообіг в України становить 103,4 млрд доларів за 2020 рік, найбільше скоротився імпорт - його обсяги скоротилися на 10,3% проти 2019 року.

Реклама:

Про нову формулу ціни на газ. Міністерство енергетики пропонує з 1 лютого обмежити ціну на газ для "вразливих" споживачів рівнем "хаб мінус" з додаванням певної граничної націнки постачальників і фіксувати таку ціну на рік.

Ексклюзив ЕП:

Медичні маски і білизна хворих на COVID в лісосмугах: як стихійні звалища поширюють коронавірус

Чому відходи з ковідних лікарень не утилізуються належним чином і до яких наслідків це може призвести.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: