Новини 10 грудня: залізничні квитки дорожчатимуть, безробіття зростає, у США почали торгувати ф'ючерсами на воду

Четвер, 10 грудня 2020, 21:00

Про облікову ставку. Правління Національного банку ухвалило рішення зберегти облікову ставку на рівні 6% річних. Це – найнижчий рівень облікової ставки за історію незалежної України.

Про залізничні квитки. Укрзалізниця має намір провести індексацію тарифів з 1 березня на 2% щомісячно, що принесе компанії понад півмільярда гривень доходів.

Про безробіття. Прем'єр Денис Шмигаль заявив, що після карантину "вихідного дня" ВВП не постраждав, але є другий пік звернень за допомогою по безробіттю.

Про Бахматюка. У НАБУ відповіли на позицію Офісу генпрокурора щодо причин відмови погодження екстрадиції ексвласника "ВіЕйБі Банку" Олега Бахматюка, розцінивши дії "окремих осіб в ОГП як спробу саботувати розслідування особливого тяжкого злочину".

Реклама:

Про непрацюючий Facebook. Користувачі у всьому світі зіткнулись із проблемами у роботі різних платформ компанії Facebook: Messenger, Instagram, Whatsapp та безпосередньо на самому Facebook.

Про ф'ючерси на воду. Вода поповнила ряд ресурсів, поряд із нафтою та золотом, що торгуються на Wall Street - все це через екологію.

Ексклюзив ЕП

Сім технологій, які до 2025 року змінять світ

Розвиток сучасних технологій у найближчі п'ять років значно розширить можливості людства і вплине на життя багатьох. Що принесуть зміни?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: