Новини 12 серпня: небезпечні інвестиції, приватизація державних "гігантів" та миша, яка "з'їла" держрезерв зерна

Середа, 12 серпня 2020, 20:00

Про небезпечні інвестиції. Фахівці визначили дві українські та дві російські юрособи, які управляють в Україні інвестиційними проєктами з ознаками фіктивності. 

Про оновлений реєстр юросіб. Оновлене програмне забезпечення Єдиного держреєстру юросіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань ввели в промислову експлуатацію.

Про приватизацію державних "гігантів". Уряд допускає приватизацію до 50% акцій "Нафтогазу", "Укрзалізниці" й "Укрпошти".

Про мишу, яка "з'їла" держрезерв зерна. Служба безпеки викрила високопосадовця однієї із хлібних баз Держрезерву, який створив умови для розкрадання понад тисячі тонн державних запасів зерна.

Реклама:

Про державну авіакомпанію. Міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що можливість створення державної авіакомпанії потрібно розглядати не окремо, а в контексті авіаційної стратегії.

Ви хочете знати більше?

Міністр Владислав Криклій. Про корупцію в УЗ, державну авіакомпанію та відеофіксацію на дорогах

Хто найбільше постраждав від коронакризи, що відбувається з авіагалуззю, коли в Україні з'явиться державна авіакомпанія, чи зменшила відеофіксація кількість порушень на дорогах, і хто атакує міністра.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!