"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Новини 21 липня: "зелений" тариф, локалізація закупівель, дві підозри екскерівнику "Укравтодору"

Вівторок, 21 липня 2020, 20:00
 

Про зелений тариф. Верховна Рада прийняла в цілому законопроєкт №3658 щодо удосконалення умов підтримки виробництва електроенергії з альтернативних джерел, який покликаний знизити та реструктуризувати "зелений" тариф.

Про локалізацію. Верховна Рада на засіданні 21 липня прийняла за основу законпроєкт №3739, який передбачає преференції для вітчизняного машинобудування, що суперечить Угоді про асоціацію з ЄС.

Про підозри Новаку. Центральне антикорупційне бюро Польщі 21 липня за дорученням НАБУ та САП в межах спільної слідчої групи повідомили колишньому в.о. голови "Укравтодору" Славоміру Новаку про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.368 Кримінального кодексу. Також у вівторок прокуратура Варшави висунула відповідне звинувачення.

Про тютюнові компанії. Господарський суд м. Києва відхилив позов "Імперіал Тобако Юкрейн" та "Імперіал Тобакко Продакшн Україна" до Антимонопольного комітету з вимогою визнати частково недійсним накладання штрафу на загальну суму майже 460 млн грн.

Реклама:

Про гральний бізнес. Близько 60% опитаних українців не підтримують рішення Верховної Ради про легалізацію грального бізнесу.

Ви хочете дізнатися більше?

Сировинного експорту – більше, нових технологій і малого бізнесу – менше. Що Україні треба міняти?

Чому Україні потрібна нова експортна стратегія, та з якими державами Україні вигідніше налагоджувати торговельні стосунки на наступні п'ять років.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: