"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Державіаслужба звернулась до Баришівського райсуду: вимагає роз'яснити призупинення діяльності SkyUp

Четвер, 13 червня 2019, 13:18

Державна авіаційна служба 11 червня звернулася до Баришівського районного суду Київської області із заявою про роз'яснення судового рішення про припинення дії ліцензії ТОВ "Авіакомпанія Скайап" (SkyUp Airlines) на господарську діяльність.

Про це повідомляє прес-служба Державіаслужби.

"Після розгляду судом цієї заяви і винесення відповідної постанови Державіаслужба буде діяти виключно в межах своєї компетенції та відповідно до чинного законодавства", - підкреслили у відомстві.

ТОВ "Авіакомпанія" Скайап "зареєстровано у Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ "ACS-Україна" Тетяни і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

Реклама:

Компанія почала чартерні перевезення з кінця травня-2018.

Напомним:

Суд приостановил лицензию SkyUp Airlines на перевозку пассажиров авиатранспортом, однако в самой авиакомпании назвали такое решение незаконным и призвали власти вмешаться в ситуацию.

Министр инфраструктуры Владимир Омелян, комментируя решение суда об отзыве лицензии у SkyUp, порекомендовал президенту Владимиру Зеленскому "набрать известный номер" и выяснить, что происходит, намекая таким образом на то, что за отзывом лицензии может стоять олигарх Игорь Коломойский.

Как сообщалось, министр инфраструктуры видит в приостановлении лицензии украинского лоукостера риск возврата авиационной монополии, а премьер-министр Владимир Гройсман пригрозил бороться с судебным "беспределом".

Как сообщалось, SkyUp работает в обычном режиме.

Экономическая правда


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: