Новини дня: про офшор Мартиненка, київські ціни та виплату держборгу

П'ятниця, 11 січня 2019, 20:00

Про що всі говорять сьогодні?

Про офшор Мартиненка. У Шевченківському суді Києва вперше показали документи, які свідчать про те, що колишній народний депутат Микола Мартиненко є власником офшорної компанії, яка отримувала відкати від "Енергоатому" на загальну суму у 6,5 мільйона євро.

Про київські ціни. Київ, а також Донецька і Закарпатська області очолили рейтинг регіонів з найвищими цінами на соціальні продукти харчування.

Про виплату держборгу. Міністерство фінансів оцінює загальний обсяг платежів за державним боргом в 2019 році в 417 мільярдів гривень, або 14,2 мільярда доларів.

Реклама:

Про інфляцію. Уповільнення інфляції за підсумками 2018 року до п'ятирічного мінімуму було результатом жорсткої монетарної політики НБУ.

Про Насірова. Шевченківський районний суд Києва вирішив не продовжувати заборону екс-голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову виїжджати за межі міста Києва та Київської області.

Про захист лісів. З початку року набрав чинності закон щодо посилення заходів проти знищення лісів.

Ви хочете знати більше?

12 Telegram-каналів про економіку і бізнес, на які варто підписатися

Telegram давно перетворився із звичайного месенджера на ресурс для нових медіа, а Telegram-канали стали повноцінними медіа-майданчиками.

Як купити готовий бізнес

Можна відкрити своє підприємство, а можна купити чуже. Щоб стати власником готового бізнесу, потрібно зробити вісім кроків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!