OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 23 жовтня 2018, 21:00

Про що всі говорили сьогодні?

Про обіцянку Гройсмана. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман пообіцяв, що в подальшому підвищення тарифів на газ для населення не буде.

Про невдалу спробу затягнути справу "Приватбанку". Суд залишив без розгляду позовні вимоги Ігоря Коломойського, якими він намагався заблокувати співпрацю Нацбанку, Мінфіну і "Приватбанку" з українськими та міжнародними компаніями.

Про успіх друзів Порошенка. Суд відхилив позов Генеральної прокуратури щодо визнання незаконною видачу компанії "Аркона Газ-Енергія" спеціального дозволу на видобуток нафти і газу в Полтавській області.

Реклама:

Про термін дії старих тарифів для киян. Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв каже, що тариф на теплоенергію в Києві в жовтні-листопаді змінюватися не буде.

Про продаж страхового бізнесу АХА. Міжнародна група компаній AXA оголосила, що виходить з українського ринку, продаючи українські компанії канадському фінансовому холдингу.

Про те, як двоє митників вкрали 7 мільярдів. На територію України за підробленими документами були ввезені і розмитнені понад тисяча транспортних засобів.

Ви хочете знати більше?

 

Еволюція IT-ринку: як українські компанії виростають до R&D-центрів

Користуються попитом розробники, які здатні створити не один компонент, а видати готовий продукт. Топ-менджер GlobalLogic про те, які етапи необхідно пройти, щоб виробляти готові рішення для різних індустрій.

Співзасновник BlaBlaCar Ніколя Брюссон: Україна не є прибутковим сегментом для компанії

Співзасновник і керівник BlaBlaCar розповів ЕП, чому його компанію не варто порівнювати з Uber, і як треба використовувати концепцію Airbnb для розширення на інші ринки.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!