OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 18 жовтня 2018, 21:00

Про бюджет, ціни на електрику та стабілізацію валютного ринку.

 

Про ціни на електрику. Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг врегулювала механізм формування цін на електроенергію для побутових і малих непобутових споживачів при наданні універсальних послуг.

Про прописку через інтернет. Народні депутати зареєстрували законопроект, покликаний дерегулювати послугу реєстрації місця проживання.

Про бюджетне планування. Верховна Рада схвалила за основу проект закону №8044 про внесення змін до Бюджетного кодексу щодо правового підґрунтя для впровадження середньострокового бюджетного планування.

Реклама:

Про стабілізацію валютного ринку. Україна може увійти в 2019 рік зі стабільною ситуацією на валютному ринку за відсутності потрясінь та перевитрат, а також при отриманні траншу МВФ.

Про держбюджет. Верховна Рада підтримала проект державного бюджету на 2019 рік у першому читанні.

Про перепідпорядкування "Укренерго". Міністерство енергетики та вугільної промисловості повідомило, що повноваження з управління НЕК "Укренерго" передано голові Комісії з реорганізації цього підприємства.

Про сміттєві цінні папери. За три роки Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зупинила обіг в Україні сміттєвих цінних паперів у обсязі 1 трильйон гривень.

Ви хочете знати більше?

СЕО Приватбанку Петр Крумханзл: До кінця року Приватбанк буде одним з найбільш прибуткових

Яким фінансист бачить Приватбанк у майбутньому, чи вийде продати цю установу? Відповіді на ці та інші питанні — в інтерв'ю з головою банку Петром Крумханзлом.

Пролили світло: як на економіку сепаратистів вплинула заборона торгівлі

За допомогою даних щодо нічного освітлення дослідники з'ясували, як торгова блокада та введення зовнішніх адміністрацій на підприємствах так званих "ДНР-ЛНР" вплинули на їхню економіку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: