OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 28 вересня 2018, 21:00

Про ціни на газ, новий завод Ахметова та справу "Трейд Коммодіті".

 

Про ціни на газ. Кабінет міністрів продовжив дію спеціальних зобов'язань (PSO) із продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго (ТКЕ) за зниженою ціною до 18 жовтня.

Про новий завод Ахметова. Гірничо-металургійна група "Метінвест" та англо-індійська фірма Liberty House відібрані в шорт-лист претендентів на покупку італійського металургійного заводу ArcelorMittal Piombino.

Про паркування. Реалізація положень закону про реформування сфери паркування неможлива у повній мірі через відсутність технічних вимог до пристроїв фіксації та реєстру адміністративних правопорушень.

Реклама:

Про субсидії. У загальному випадку для оформлення субсидії потрібні тільки заява і декларація про доходи.

Про електровози для Укрзалізниці. Французька компанія Alstom розраховує поставити "Укрзалізниці" 200 електровозів.

Про справу "Трейд Коммодіті". Суд залишив чинним рішення першої інстанції щодо скасування акту Держаудитслужби, на якому побудовані звинувачення НАБУ на адресу Міноборони в завданні збитків при закупівлі палива у компанії "Трейд Коммодіті".

Ви хочете знати більше?

Roshen Plaza. Що будує на місці Київської фабрики корпорація Порошенка

Корпорація Roshen перенесла свій офіс з Рибальського півострова на Київську кондитерську фабрику. Тут скоротять виробництво, а на вивільнених площах створять сучасний громадський простір.

Як почати бізнес з Китаєм — 5 простих кроків

На гігантському китайському ринку можна знайти величезну кількість недорогих і якісних товарів, але є вірогідність наштовхнутися на аферистів. ЕП публікує 5 простих кроків від А до Я для підприємців-початківців.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: