У Кличка пояснили, чому новий закон про паркування не запрацював повністю

П'ятниця, 28 вересня 2018, 11:10 -
Дмитро Давтян
Дмитро Давтян

Реалізація положень закону про реформування сфери паркування неможлива у повній мірі через відсутність технічних вимог до пристроїв фіксації та реєстру адміністративних правопорушень.

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян у коментарі Економічній правді.

"Мають бути визначені технічні вимоги до пристроїв для фіксації порушень та розроблений Реєстр адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху", - сказав Давтян.

Крім того, з боку держави повинна бути забезпечена сертифікація та стандартизація пристроїв, які використовуватимуться у роботі.

Реклама:

"Так само маємо проблему у відсутності об’єднаної бази та подальшому доступі до неї. Наразі відсутня налагоджена взаємодія із Держзв’язком", - додав чиновник.

За словами Давтяна, з метою прискорення реалізації положень закону про реформування сфери паркування, КМДА направила листи до прем`єр-міністра та центральних органів виконавчої влади.

Нагадаємо, 27 вересня набули чинності нові правила фіксації і призначення штрафів за неправильне паркування транспортних засобів.

Детальніше про нововведення рекомендуємо прочитати за посиланням.

Читайте також: Депутати проти стихійних парковок. До чого слід готуватись водіям

Евакуація авто, нові штрафи, "листи щастя": як зміниться життя водіїв з 27 вересня

Допомогти місту. Як покарати "героя парковки" за допомогою смартфона

Олександр Колесніченко, ЕП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: