OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Четвер, 20 вересня 2018, 21:00

Про рейдерів, тарифи та земельний мораторій.

 

Про звільнення у Міненерго. Міністерство енергетики та вугільної промисловості залишають заступники міністра Анатолій Корзун та Наталія Бойко.

Про тариф на світло. В Україні тариф для населення наразі покриває лише 50% вартості електроенергії.

Про земельний мораторій. Президент Петро Порошенко заявив, що мораторій на землю не вписується в європейську систему України.

Реклама:

Про справу Омеляна. Підозрюваний у незаконному збагаченні очільник Міністерства інфраструктури Володимир Омелян проведе зустріч з керівником САП Назаром Холодницьким.

Про нові будівельні норми. Мінрегіонбуд прописав випадки, за яких проектувальники або архітектори мають оновити документацію відповідно до нових будівельних норм або можуть її використовувати в існуючому вигляді.

Про імпорт гречки. Дешева російська гречка переробляється в Казахстані і вже звідти надходить на український ринок, однак забороняти імпорт цієї гречки Україна не збирається.

Про нові електровози. Компанія "Укрзалізниця" підписала меморандум про взаєморозуміння з двома виробниками устаткування і залізничного рухомого складу - з французькою Alstom і китайською CRRC.

Ви хочете дізнатися більше?

Смерть "богданів". Як у Львові виробляють електробуси і сучасні трамваї

ЕП побувала на львівському концерні "Електрон": як працює завод, хто купує його продукцію, і чому львів'янам на п'яти наступають білоруси.

Кривавий елеватор. Що відбувається із захопленим рейдерами підприємством на Харківщині

В селі Занки на Харківщині невідомі в балаклавах намагалися захопити підприємство місцевого фермера. Фізично аграрій зміг втримати свою власність, проте юридичні нюанси не вирішені досі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!