OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

П'ятниця, 31 серпня 2018, 20:00

Про платні дороги, будівельну мафію та держбюджет

Про найбільш завантажений автобусний маршрут. Найбільш завантаженим автобусним маршрутом з України в країни ЄС є лінія Київ-Варшава. І Україна-Польща загалом.

Про Міноборони. Перевірка Міністерства оборони виявила фінансових порушень на 256,9 мільйона гривень, з яких фактичні втрати становлять 88 мільйонів гривень.

Реклама:

Про будівельну мафію. Міністр Зубко заявляє про "рейдерську атаку" на будівельну реформу — суд призупинив вступ у дію нових державних будівельних норм.

Про дефіцит бюджету. Дефіцит державного бюджету з початку року становив 13,4 млрд гривень, тоді як минулого року він був профіцитним - 27 млрд гривень.

Про платіжний баланс. Платіжний баланс в липні зведено з дефіцитом в 170 мільйонів доларів після профіциту в червні, травні і квітні.

Про платні дороги. Міністр Омелян назвав орієнтовну вартість проїзду по майбутніх платних дорогах.

Ви хочете знати більше?

 

Потяг "чотирьох столиць": чи зможе УЗ відібрати пасажирів у конкурентів

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на поїзд Київ-Мінськ-Вільнюс-Рига. Чи буде він популярним і як компанія виборюватиме пасажирів у більш дешевих конкурентів?

 

Як купити конфіскований автомобіль

Придбати конфіскований автомобіль можна онлайн на майданчику "Сетам". Описаний алгоритм підходить для будь-якого конфіскованого товару в системі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!