OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 16 липня 2018, 20:00

Про ДФС, захоплення "Укртатнафти" та розділення "Нафтогазу".

 

Про розділення "Нафтогазу". Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" рекомендувала керівництву залучити консалтингову компанію PWC для прискорення відокремлення оператора газотранспортної системи.

Про ремонт доріг. У Рахунковій палаті на початку осені перевірять ефективність використання бюджетних коштів на капітальний ремонт доріг державного значення.

Про вартість проїзду в метро. Система знижок в метро дозволяє пасажиру користуватися підземкою по 6,5 гривень.

Реклама:

Про Продана і ДФС. Генеральна прокуратура заявляє про розкриття "стійкого ієрархічного об’єднання" в лавах Державної фіскальної служби.

Про захоплення "Укртатнафти". Суд в Англії відхилив апеляцію України на визнання в британській юрисдикції рішення Міжнародного комерційного арбітражу за позовом "Татнєфті".

Ви хочете знати більше?

Блокчейн, ICO і смарт-контракти: хто і як робить "легкі гроші" на незрозумілих словах

Світовий ажіотаж навколо слів "блокчейн", "ICO", "смарт-контракти" призвів до розквіту шахрайства, жертвами якого стають власники криптовалют і навіть традиційний бізнес.

Де народжується салат для бургерів з МакДональдза

ЕП побувала на полях під Києвом, де вирощуються салати для українських ресторанів мережі Макдональдз. Хто саме цим займається, і як салат потрапляє в будь-яку точку країни свіжим, в нашому репортажі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!