OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Понеділок, 16 квітня 2018, 21:00

Про девальвацію гривні, безробіття та обшуки у бізнесу.

 

Про штраф Коболєва. Державна фіскальна служба завершила перевірку скарги НАК "Нафтогазу" та готує документ щодо правомірності застосування штрафних санкцій Енергетичною митницею ДФС.

Про транзит нафтопродуктів. У першому кварталі 2018 року транзит нафтопродуктів через територію України склав 17,5 тисячі тонн, що в 9 разів менше показника першого кварталу минулого року.

Про безробіття. У березні 2018 року офіційний рівень безробіття знизився на 0,1 процентних пункти до 1,4%.

Реклама:

Про прибутки УЗ. Укрзалізниця за підсумками 2017 року отримала 100 мільйонів гривень прибутку.

Про девальвацію гривні. 67,7% представників українського бізнесу прогнозують обмінний курс гривні до долара США в наступні 12 місяців вище 29 гривень за долар.

Про обшуки у бізнесу. 587 ухвал про обшуки за 2017 рік було опублікувано в судовому реєстрі.

Про санкції проти російських олігархів. Влада Великобританії розглядає можливість введення санкцій проти російських бізнесменів.

Ви хочете знати більше?

В тюрму за "нікнейм": як програміст півроку провів за гратами через інтернет-прізвисько

ЕП поговорила з київським програмістом Антоном Тімохіним, який останні півроку доводив Нацполіції, що він не хакер із злочинної кібермережі. Як він опинився за гратами і чи буде судитися з державою.

Приватизація "Укртелекому": як олігархи переграють державу

Успіхи олігархів на ниві приватизації та управління державними компаніями викликають занепокоєння: чи не вигідне повернення "Укртелекому" у державну власність самому Ахметову, який, висмоктавши з компанії усі соки, сподівається отримати з бюджету понад 10 млрд грн — ціну, сплачену при її приватизації?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: