OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Вівторок, 6 лютого 2018, 21:00

Про 7-мільярдний кредит від Китаю, RAB-тарифи та газовий бізнес Януковича.

Про 7-мільярдний кредит від Китаю. Україна знаходиться в переговорному процесі з китайською стороною щодо залучення 7 мільярдів доларів для реалізації ряду інфраструктурних проектів.

Про "круте піке" на ринку акцій США. Ринок акцій США перервав найтриваліший в своїй історії період стабільного зростання і пішов "в круте піке".

Про RAB-тарифи. ПАТ "Вінницяобленерго" отримало схвалення для переходу на стимулююче регулювання тарифів на розподіл і постачання електричної енергії з 1 квітня 2018 року.

Реклама:

Про інвестиції в інфраструктуру. Міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що у 2018 році інвестиції в інфраструктуру України становитимуть 86 млрд гривень.

Про бази даних клієнтів "Нової пошти". У "темному інтернеті" виставлені на продаж дві бази клієнтів "Нової пошти" - на 500 тисяч і на 18 мільйонів користувачів.

Про газовий бізнес Януковича. "Наглядач" за вугільною галуззю Віталій Кропачов буде спільно з німецькою компанією розвивати газовий бізнес, придбаний у Олександра Януковича.

Про інвестфонд Черновецького. Інвестиційна компанія Chernovetskyi Investment Group (CIG) профінансувала два агропроекти в минулому році і не виключає угод в агропромисловому комплексі в 2018 році.

Хочете дізнатися більше?

Податки Данилюка: політичні переслідування чи закон один для всіх

Державна фіскальна служба і прокуратура звинувачують Олександра Данилюка в ухиленні від сплати податків. Що наразі відбувається навколо цієї справи, і які шанси на перемогу у голови Мінфіну.

На лінії води. Секрети директора водоканалу

Люди часто не розуміють, що стоки, які вони зливають, це те, що вони потім отримують з крана.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: