OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ВИХІДНИХ

Неділя, 3 грудня 2017, 19:00

Про гроші для МВФ. Україна перерахувала Міжнародному валютному фонду останній платіж у 2017 році на 169 мільйонів доларів. Всього за рік ми повернули 1,268 мільярда позичених доларів. У той же час, в борг у МВФ Україна за весь рік взяла 1 мільярд доларів.

Про квитки в Європу. Знижки на європейські напрямки "Укрзалізниці" були під загрозою. Але все обійшлося. УЗ опублікувала, за скільки поїдемо до Перемишля, і скільки треба викласти за квиток до Відня.

Про космічні подорожі. Ілон Маск запустить на орбіту Марса ракету Falcon Heavy з електромобілем Tesla на борту, з колонок якого буде грати пісня Space Oddity Девіда Боуї. Ні, це не жарт.

Про "Ланос". Запорізький автозавод припинив випускати автомобілі Lanos. Кажуть, через масовий наплив "литовців".

Реклама:

Про Онищенка. Державна фіскальна служба намагається через суди стягнути з "Укргазвидобування" 467,5 млн гривень рентних боргів фірми "Надра Геоцентр", підконтрольної депутату-втікачеві Олександру Онищенкові.

Про "Сватів". Так, в темі заборони показу телесеріалу "Свати" є і економічна складова. Студія "Квартал 95" продавала "Сватів" на десятки телеканалів за ціною до 200 тисяч доларів за одну серію. У той час як виробництво цієї серії обходилося в суму 30-50 тисяч доларів.

Ви хочете знати більше?

Акценти Порошенка. Про що президент поговорив з бізнесом

Президент і прем'єр зустрілися з представниками трьох бізнес-асоціацій. Зустріч відбулася в готелі Інтерконтиненталь і тривала близько чотирьох годин. Гройсман і Порошенко визначили, які реформи вони хочуть реалізувати найближчим часом

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!