OVERTIME: ГОЛОВНІ ПОДІЇ ДНЯ

Середа, 1 березня 2017, 21:00

Бойовики "націоналізували" українські підприємства на Донбасі та інші новини за 1 березня.

Новина дня. Ватажок проросійських бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що близько 40 підприємств української юрисдикції перейшли під зовнішнє управління в ОРДО.

Пізніше,СБУ перехопила розмову ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка з громадянином РФ про плани передати "націоналізовані" бойовиками українські підприємства олігарху Сергію Курченку.

Через це, ПАТ "Укртелеком" припиняє з 1 березня 2017 року надання послуг на непідконтрольній частині Донецької області.

На цьому фоні, новина про те, що Ахметов, який втратив свої активи в ОРДЛО – єдиний з українців, хто потрапив у рейтинг мільярдерів, складений виданням Bloomberg, здається трохи забавною. Чи не в останній раз?

Подорожчання дня. В Україні з 1 березня 2017 року піднялися тарифи на електричну енергію відповідно до прийнятого раніше плану підвищення тарифів НКРЭКУ до рівня 90 коп/кВт-год за споживання до 100 кВт-год на місяць і 1,68 грн/кВт-год за споживання понад 100 кВт-год на місяць.

Відкриття дня. Україна володіє 37% порту "Лотос", розташованого недалеко від Хошиміну у В'єтнамі.

"Тільки деякі посвячені знають, що в Україні на один порт більше. Наша держава є власником 37% порту "Лотос", у м Хошимін у В'єтнамі", - написав міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Інші новини:

Кабмін затвердив порядок ввезення та вивезення товарів із зони АТО.

Кабмін призначив голову аеропорту "Бориспіль".

Нацбанк спростив процедуру проведення валютних операцій.

Україна приєднається до позову Польщі про доступ "Газпрому" до OPAL.

Тексти дня:

"Ключ від інтернету. Історія українського стартапу Hideez".

Крадіжка у киянина тисячі фунтів з банківської картки спонукала його зробити на своїй помилці бізнес — створити безпечний гаджет для зберігання паролів.

"Журналісти на вихід. Працює штучний інтелект".

У пресу проникає штучний інтелект. Чорнові завдання починає виконувати машина. Видання радіють економії, а що отримають журналісти і читачі?