"Чорноморнафтогаз" налітає на 105 мільйонів гривень

Середа, 16 травня 2012, 14:07

ПАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз" 8 травня уклало угоди на авіаційне обслуговування, експлуатацію вертолітних майданчиків та закупівлю авіапалива на загальну суму 105,30 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

ТОВ "Кребо-Крим" отримає 10,8 млн гривень за авіаапаливо з послугам доставки та заправці. Вартість палива становила 17,15 тис гривень за тонну.

ТОВ "Авіакомпанія "Марс РК" отримає 94,5 млн гривень за послуги з авіаційного обслуговування та експлуатації вертолітних майданчиків "Чорноморнафтогазу" протягом двох років.

Вартість 1 льотної години при виконанні авіаперевезень становила 29,5 тис гривень, вартість 1 льотної години при здійсненні авіамоніторингу газопроводів – 16 тис гривень, вартість утримання одного вертолітного майданчика за місяць – 26, 5 тис гривень; вартість 1 вертолітовильоту – 1,8 тис гривень.

До складу засновників ТОВ "Авіакомпанія "Марс РК" входить Анатолій Кудрін, який понад 30 років керував київським заводом громадянської авіації "410", та Володимир Поляковський, який очолював авіакомпанію цього заводу.