ЕП приносить вибачення Вадиму Новинському

Субота, 28 квітня 2012, 16:08

"Економічна правда" знімає з публікації дві частини колонки Володимира Ларцева під назвою "Троїцько-футбольна" афера Новинського".

Після публікації до нас звернулися персонально власник "Смарт-Холдингу" Вадим Новинський та представники його девелоперського напрямку (до якого відноситься зокрема компанія "Юджин"). Вони зауважили, що деякі факти з тих, що були приведені у авторських текстах, не відповідали дійсності.

Зокрема, Новинський та його представники наголосили, що вони не отримали від держави обіцяну компенсацію за знесення бізнес-центру "Троїцький" напроти центрального республіканського стадіону України. В той же час, матеріал "Троїцько-футбольна" афера Новинського" був побудований саме навколо того, що бізнесмен отримав таку компенсацію. Зокрема, мова йшла про надання великої земельної ділянки в іншій частині Києва.

Наголосимо, що ані ЕП, ані інші ЗМІ раніше не повідомляли про те, що держава не надала компенсацію. Не повідомляли про це також підприємства Новинського.

Ми приносимо вибачення пану Новинському та іншим персонам, інтереси яких могли постраждати внаслідок публікації матеріалу "Троїцько-футбольна" афера Новинського".

Після травневих свят "Економічна правда" планує зробити розгорнуте інтерв’ю з приводу долі будівлі на Троїцький площі у Києві, приватизації готелю "Спорт" та інших питань бізнесу Вадима Новинського, що набули значного резонансу останнім часом.

Редакція "Економічної правди"