Погасити кредит "TerraMoney" тепер можна через термінали "Терра Банку"®

Середа, 29 лютого 2012, 17:41

З 24 лютого 2012 року ПАТ "Терра Банк" впроваджує нову високотехнологічну послугу для фізичних осіб – погашення кредитів "TerraMoney" через мережу терміналів, розміщених у відділеннях банку по усій Україні.

Ексклюзивність даної послуги полягає не стільки в її унікальності на банківському ринку України, скільки в її комплексності – поєднанні в одному процесі безлічі корисних для клієнта характеристик – простота, швидкість, зручність, легкість і безкоштовність.

З впровадженням такої електронної інновації "Терра Банк" надав своїм клієнтам можливість забути про такі буденні в повсякденному житті речі, що вимагають часу і зусиль як черги біля кас, спілкування з операціоністами, технічні перерви, збої в роботі банківського програмного забезпечення, нюанси роботи кас в післяопераційний час і так далі.

Зусиллями технічних фахівців ПАТ "Терра Банк" тепер процедура погашення кредиту "TerraMoney" так же доступна і зручна, як і його отримання і зводиться до трьох простих дій: крок перший - підійти до терміналу "Терра Банку" і ввести рахунок для погашення кредиту "TerraMoney".

Крок другий - ввести купюри в термінал.

Крок третій - отримати натомість чек про оплату і повернутися до своїх повсякденних справ.

У подальших планах банку – розширення цієї послуги на погашення будь-яких кредитів, отриманих клієнтами в ПАТ "Терра Банк" і наповнення термінальної мережі іншими банківськими послугами і сервісами.

Крім того, нагадуємо, що окрім погашення кредиту, клієнти банку через мережу його терміналів також мають можливість здійснювати платежі більше 300 компаніям, що надають послуги у сфері мобільного і фіксованого зв'язку, інтернет провайдингу, комунальних і численних інших послуг.

"Введення цієї технологічної новинки – це не лише впровадження нашої постійної стратегії бути ближче до насущних потреб клієнта і природне бажання добитися максимального поліпшення якості сервісу, що надається їм. Це ще і серйозне випробування можливостей нашого банку приймати виклики, що виникають в постійно ускладнюваних умовах роботи в сучасній банківській справі. Ми справляємося з ними і тому сміливо можемо дивитися в майбутнє", - заявив голова правління ПАТ "Терра Банк" Володимир Коцюба.