Кабмін переділив гроші Хорошковського

Субота, 3 грудня 2011, 10:10

Кабнет міністрів 30 листопада затвердив розпорядження № 1208-р від "Про перерозподіл деяких видатків, передбачених Службі безпеки на 2011 рік".

Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу уряду.

Згідно з документом, зменшено обсяг видатків споживання за програмами: "Підготовка та перепідготовка кадрів Служби безпеки України вищими навчальними закладами III та IV рівнів акредитації" на 6,53 млн гривень, у тому числі на оплату праці – 5,56 млн гривень; "Координація діяльності у запобіганні терористичним актам" на 300 тис. гривень, у тому числі на оплату праці - 200 тис. гривень.

Водночас, збільшено обсяг видатків споживання за програмами: "Забезпечення заходів у сфері безпеки держави та функціонування органів системи Служби безпеки України" на 4,05 млн. гривень, у тому числі на оплату праці – 3,86 млн. гривень; "Забезпечення перебування за кордоном працівників органів державної влади" на 200 тис. гривень; "Медичне обслуговування та оздоровлення особового складу Служби безпеки України" на 2,58 млн. гривень, у тому числі на оплату праці – 1.9 млн. гривень.

Міністерству фінансів доручено в установленому порядку внести відповідні зміни до розпису державного бюджету після погодження в установленому порядку СБУ перерозподілу видатків державного бюджету, передбаченого цим розпорядженням, з Комітетом Верховної ради з питань бюджету.