Львів’яни застрахували будівництво аеропорту на 1,5 мільярда

П'ятниця, 30 вересня 2011, 11:27

ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до Євро 2012 у Львові" 19 вересня уклало низку угод на страхування ризиків в будівництві об'єкта "Реконструкція аеродрому в ДП "Міжнародний аеропорт "Львів", яке веде корпорація "Альтіс-холдинг".

Загальна вартість угод становила 5,22 мільйона гривень. Загальна страхова сума становила 1,45 мільярда гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

ПАТ "ХДІ страхування", яке представляє в Україні європейську фінансову корпорацію Talanx Group, застрахувало будівництво нового триповерхового аеровокзалу, включно з автодорогами та інженерними мережами термінального комплексу.

Страхова сума становила 1,331 мільярда гривень.

"ХДІ страхування" отримало контракт вартістю 0,36 мільйона гривень на страхування реконструкції аеропорту в частині "Будівництво зовнішніх інженерних мереж".

Також будівництво зовнішніх інжирних мереж за 2,84 мільйона гривень застраховано в ПАТ "СК "Українська страхова група", яке контролюється міжнародною Vienna Insurance Group.

В рамках цих угод застраховано будівництво трансформаторної підстанції ПС 100/6 кВ, РП 6 кВ суміщеного з ТП 6/0,4 кВ, реконструкція котельні, насосної станції водопостачання та зовнішніх інженерних мереж. Страхова сума становила 119,31 мільйона гривень.