Українські індекси закрилися в мінусі

П'ятниця, 24 червня 2011, 19:25

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували падіння.

Індекс ПФТС впав на 1,08% до рівня 892,63 пункту, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", опустився на 1,62%, опинившись на рівні 2268,65 пункту.

За словами глави департаменту продажів і трейдингу ІК BG Capital Джейтана Такера, у першій половині дня торги на Українській біржі проходили при відскоку незначно вище за рівень закриття четверга, пише Fundmarket.

Учасники локального ринку відігравали сильне зниження фондових індикаторів напередодні.

Втім, "бикам" не вдалося утримати ранковий оптимізм протягом всієї торговельної сесії.

Чергову хвилю негативу спровокували новини, згідно з якими агентство Moody's поставило на перегляд рекомендації 16-ти італійських банків з можливістю їх зниження.

На закордонних майданчиках переважає змішана динаміка.

Торги на російських біржах сьогодні почалися зі зростання основних індексів, який прискорився у першій половині дня, у той час як у другій половині торгів індикатори призупинили підвищення, навіть не дивлячись на публікацію оптимістичних макроекономічних даних по США.

Акції на Уолл-стріт на початку торгів п'ятниці трохи опустилися, після того як тимчасове зняття акцій італійських банків з торгів у Європі спровокувало нове занепокоєння з приводу європейської боргової кризи.