Голова правління "Укртелекому" поміняв першого заступника

П'ятниця, 6 травня 2011, 18:44

Директор харківської філії ВАТ "Укртелеком" Сергій Татарчук став виконуючим обов'язки першого заступника голови правління компанії.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію в системі розкриття інформації ДКЦПФР.

Згідно з наказом голови правління "Укртелекому" Георгія Дзекона від 29 квітня, Татарчук приступить до нових обов'язків з 10 травня.

Іншим наказом Дзекон перевів свого першого заступника Анатолія Русинського, який обіймав цю посаду 7 років, до Київської обласної філії.

У повідомленні уточнюється, що Татарчуку належить 3,06 тис. акцій "Укртелекому", а Русинському - 643,06 тисяч, або 0,003434%.

Як відомо, "Укртелеком" є найбільшим оператором фіксованого зв'язку в Україні і просуває мобільний зв'язок у стандарті 3G, володіючи єдиною подібною ліцензією в країні.

У другій половині 2010 року Україна оголосила конкурс з продажу 92,79% акцій, єдиним учасником якого стала через свою українську "дочку" - ТОВ "ЕСУ" австрійська компанія EPIC, що належить п'яти фізичним особам-мешканцям Австрії.

Збори акціонерів, до порядку денного яких внесені питання про зміну керівництва, призначено на 14 червня, однак новий власник уже заявив про намір залишити Дзекона на посаді голови правління.