Пенсії з "Родовід Банку" видаватиме "Укрпошта"

Середа, 6 квітня 2011, 10:54

НБУ та Пенсійний фонд планують здійснити виплату пенсій пенсіонерам, які отримували їх в "Родовід Банку", через ДП "Укрпошта".  

Про це йдеться в повідомленні НБУ.

"Для забезпечення можливості отримання клієнтами "Родовід Банку" пенсій та соціальної допомоги направлено лист до Пенсійного фонду, управління праці та соціальної політики з проханням з 31 березня здійснювати подальшу виплату вищевказаних коштів через відділення "Укрпошти", - йдеться в повідомленні Центробанку.

Для отримання пенсій клієнту необхідно пред'явити пенсійне посвідчення та паспорт, а для соціальних виплат - паспорт та інші документи, необхідні для підтвердження права отримання такої допомоги.

"Грошові перерахування, що будуть здійснені Пенсійним фондом України, Фондом соціального страхування, Управлінням праці та соціальної політики, клієнти можуть отримати через поштові відділення за місцем своєї реєстрації", - йдеться в повідомленні.

Також пенсію можна отримати, відкривши рахунок в іншому банку України в порядку, передбаченому законодавством України.

Залишок коштів з поточних пенсійних рахунків, відкритих в "Родовід Банку", клієнти цієї фінустанови зможуть отримати у відділеннях Ощадбанку після передачі йому реєстру вкладників і клієнтів банку.