КРУ виявило порушення під час підготовки Львова до Євро-2012

Середа, 30 березня 2011, 19:28

Контрольно-ревізійне управління виявило матеріальні і фінансові втрати на 33,5 мільйона гривень під час підготовки Львова до Чемпіонату Європи 2012 року з футболу. 

Про це на сесії Львівської обласної ради повідомив в. о. начальника КРУ у Львівській області Роман Кроляк, передають Ukranews.

Зокрема, проведеною ревізією "Дирекції з будівництва стадіону у Львові" встановлені порушення з коштами бюджету Львова, які призвели до незаконних витрат на суму 24,6 мільйона гривень.

Крім цього встановлено, що близько 9 мільйонів гривень, які мали бути направлені на будівництво стадіону до Євро-2012, мерія направила на об'єкти, не пов'язані з будівництвом стадіону. 

Матеріали направлені до Служби безпеки України та Головного управління Міністерства внутрішніх справ. За цими фактами порушено кримінальні справи. 

За допущені порушення 10 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, львівська влада має намір відкрити стадіон "Львів Арена", на якому відбудуться матчі Євро-2012, у жовтні цього року. Нещодавно на стадіоні були встановлені перші два крісла для глядачів.