Попов спробує повернути втрачену довіру інвесторів

Вівторок, 15 березня 2011, 11:15

26-28 травня Київська адміністрація проведе Перший міжнародний бізнес-форум Києва, який сприятиме "налагодженню конструктивного співробітництва з бізнесом".

Про це повідомляє прес-служба мерії.

Основною метою Форуму є сприяння у пошуку та залученні інвестицій вітчизняних та зарубіжних компаній, які сприятимуть соціально-економічному розвитку Києва, йдеться в повідомленні.

"Зараз місто активно працює над тим, щоб повернути довіру інвестора, яка була втрачена за останні роки", - сказав заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Для цього, за його словами, влада переглядає результати старих інвестиційних конкурсів, які не реалізуються.

"Нові інвестиційні проекти, які виносяться на конкурси, проходять через спеціальну комісію, до складу якої у рівному співвідношенні увійшли представники профільних управлінь та депутати від різних політичних сил", - зазначив він.

Організаційний комітет з підготовки та проведення Форуму очолив голова КМДА Олександр Попов, а до організаційного комітету увійшли перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, заступники голови Руслан Крамаренко та Олександр Пузанов.

Як відомо, раніше Попов заявляв, що в Київ напрошуються інвестори, а він не знає, що сказати, оскільки місто досі не має Генерального плану розвитку.

Українська правда. Київ