Шахраї вже почали продавати квитки на Євро-2012 - UEFA

П'ятниця, 3 грудня 2010, 16:01

UEFA - єдиний і винятковий володар прав на здійснення продажу квитків на матчі Євро-2012.

Про це заявив операційний директор UEFA Мартін Каллен, повідомляє "Дело".

У заяві говориться, що недавно UEFA стало відомо про певну несанкціоновану діяльність, пов'язаної з продажем квитків і пакетів корпоративної гостинності, зокрема в приймаючих країнах, Польщі та України.

Зокрема, зловмисники пропонують придбати пакети корпоративної гостинності на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, не маючи ані права на це, ні будь-яких квитків, які вони пропонують для продажу.

Більш того, неіснуючі квитки пропонуються за істотно завищеними цінами.

За словами Каллена, завдяки централізації процесу продажу всіх видів квитків UEFA може забезпечити низькі ціни на ринку.

"Надзвичайно важливо, щоб вболівальники і компанії знали, що квитки і пакети корпоративного гостинності можна придбати тільки безпосередньо через UEFA. Жодна інша організація квитків не має", - сказав він.

"Ми рекомендуємо не піддаватися спокусі придбати квитки в інших організацій, оскільки в кінцевому підсумку вам буде просто відмовлено в праві входу на стадіон під час індивідуального контролю на вході в спортивну арену", - зазначив операційний директор UEFA Каллен.

Каллен ще раз нагадав, що квитки для вболівальників надійдуть у продаж у березні 2011 року, а продаж пакетів корпоративної гостинності розпочнеться з квітня 2011 року.

Пакети корпоративної гостинності передбачені для продажу компаніям, що бажають запропонувати своїм клієнтам відвідати незабутній футбольний захід; в пакет входять: квиток на матч - 1 категорія, вишукана вечеря, марочні вина, пиво та інші напої, розважальна програма до і після матчу, легкий фуршет протягом всього заходу.