Васадзе продасть уряду автомобілі для інвалідів

Вівторок, 2 листопада 2010, 18:17

ЗАЗ поставить в адресу Фонду соціального захисту інвалідів Міністерства праці та соціальної політики 2,253 тис. легкових автомобілів для інвалідів за кошти держбюджету.

Як повідомляється в інформації про застосування процедури закупівлі в одного учасника, у "Віснику державних закупівель", вартість договору, укладеного 21 жовтня, становить близько 88,850 млн. гривень, передає "Інтерфакс-Україна".

Крім того, ЗАЗ також поставить 33 легкових автомобіля "Славута" для інвалідів на суму 1,215 млн. гривень в адресу Міністерства праці та соцполітики Криму, які закуповуються за бюджетні кошти автономії.

Як повідомлялося, 20 жовтня Кабінет міністрів затвердив пропозиції Міністерства праці та соціальної політики щодо програми закупівлі автотранспорту для деяких категорій інвалідів на 2010 рік.

За кошти бюджетної програми автомобілі ЗАЗ-1103 "Славута" отримають інваліди, які мають особливі заслуги перед державою, та інваліди війни I групи - учасники бойових дій під час Великої Вітчизняної війни та війни з Японією.

На ці цілі в бюджеті передбачено 50 млн. гривень.

ЗАЗ контролюється Українською автомобільною корпорацією ("УкрАвто", Київ) Таріела Васадзе .