Заборгованість із зарплат у Севастополі знизилася на третину

Субота, 7 серпня 2010, 13:36

Голова Севастопольської міськадміністрації Валерій Саратов відзначає, що в цілому по Севастополю заборгованість із зарплат протягом червня знизилася на 6,816 млн. гривень, або на 36,6% і за станом на 1 серпня становить 11 млн. 803,7 тис. гривень.

Про це він заявив на засіданні колегії Севастопольської міськадміністрації, де були підведені підсумки роботи районних держадміністрацій щодо зниження заборгованості з виплати заробітної плати та легалізації заробітної плати на підприємствах у першому півріччі 2010 року, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

При цьому робота в цьому напрямку управління податкової міліції та відділу боротьби із економічною злочинністю була визнана недостатньою.

Крім того, Саратов заявив, що питання зниження заборгованості з виплати заробітної плати та легалізації заробітної плати на підприємствах буде залишатися під жорстким контролем.

Він також попередив керівників всіх працюючих підприємств, що зарплата має бути не нижчою за мінімальну, тобто 1068 гривень, які складаються з офіційно затвердженої мінімальної зарплати 888 гривень, помноженої на коефіцієнт 1,2, встановлений за домовленістю профспілками.