Азаров порадиться з регіонами про зарплати і підготовку до зими

Середа, 21 липня 2010, 11:39

У четвер в Кабінеті міністрів відбудеться нарада за участю губернаторів, присвячена питанню погашення заборгованості із заробітної плати та підготовки до осінньо-зимового сезону.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи засідання уряду у середу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Завтра в Кабінеті міністрів буде проведена велика нарада, куди будуть запрошені глави регіональних адміністрацій, керівники міністерств і відомств. По-перше, буде розглянуте ефективність їх роботи зі скорочення заборгованості по заробітній платі. По-друге, стан підготовки до осінньо-зимового сезону", - сказав він.

За словами Азарова, буде проаналізована не тільки підготовка житлового фонду та соціальної інфраструктури, а й стан розрахунків за послуги, готовність громадського транспорту, а також готовність медичних закладів до традиційних періодів простудних захворювань.

Спектр питань, за словами прем'єра, буде широким.

"Ще раз хочу звернути увагу на те, що ми не будемо розповідати про те, як потрібно готуватися, а відповідні керівники будуть доповідати, як вони організували роботу і як виконують доручення Президента і рішення уряду", - сказав він.

Азаров підкреслив, що також хотів би почути черговий звіт про стан справ на недобудовах, які включені до програми здачі в експлуатацію в 2010 році, і про те, які будівельні програми розробляються на 2011-2012 роки.