РФ оплатить тільки косметичний ремонт об'єктів ЧФ РФ, які передасть Україні

Вівторок, 6 квітня 2010, 15:43

Російська сторона сплатить косметичний ремонт об'єктів, які будуть передані до комунальної власності Севастополя, а їх капітальний ремонт здійснюватиметься за рахунок української сторони.

Про це заявили учасники засідання спеціальної робочої групи, передає відділ у справах преси й інформації Севастопольської державної міської адміністрації (СМДА), повідомляє finance.ua.

"Сторони домовилися, що Росія надасть технічну документацію на об'єкти, які передбачається передавати в комунальну власність міста", - повідомив перший заступник голови СМДА Володимир Казарін.

Також, як він сказав, досягнута домовленість щодо проведення ремонтних робіт на відповідних об'єктах.

Відак, за російською стороною залишаються оплата всіх поточних витрат, зокрема на проведення косметичного ремонту. Капітальний ремонт цих об'єктів здійснюватиметься за рахунок української сторони, тому що ми приймаємо ці об'єкти на баланс", - повідомив він.

Як відомо, засідання присвячене взаємному визнанню прав і регулюванню відносин власності ЧФ РФ на житловий фонд та об'єкти соціально-побутового призначення в місцях дислокації його військових формувань на території України.

У заході взяли участь представники СМДА, Міністерств закордонних справ України та РФ, командування ЧФ РФ.

Подальше обговорення передачі об'єктів відбудеться в рамках Українсько-російської міжурядової комісії, засідання якої відбудеться наприкінці квітня 2010 року у Москві, повідомляє відділ міськради.