Відкривається виставка "Дерев’яне домобудівництво 2009"®

Середа, 2 грудня 2009, 10:36
Завтра відкривається виставка "Дерев'яне домобудівництво 2009", або де знайти якісне, екологічне і доступне житло.

Як може молода сім'я отримати якісну, екологічну оселю площею 60-70 кв. м за 400-500 тис. грн.?          

Де замовити дерев'яну лазню на свою дачу?

Який матеріал обрати для будівництва заміського будинку?

Як облаштувати приватну сауну?

Який обрати камін для свого будинку, або навіть квартири?

Скільки коштує облаштувати басейн?

Хто може збудувати дачний будинок швидко і за помірну ціну?

Відповідь на ці і багато інших питань можна отримати на виставці"Дерев'яне домобудівництво», яка триватиме з 3 по 6 грудня 2009 року у павільйоні №2 виставкового центру КиївЕкспоПлаза за адресою м. Київ, вул. Салютна, 2-Б.

У виставці традиційно беруть участь вітчизняні виробники і представники іноземних компаній з виробництва і будівництва дерев'яних брусових і каркасних будинків за традиційними і сучасними технологіями, а також постачальники і виробники галузевого обладнання, матеріалів, послуг. Цікавими є також експозиції камінів і печей, басейнів і саун.

Відвідувачі виставки мають нагоду скористатися перевагами галузевої виставки в якості презентаційного павільйону, де можна зустріти найкращих представників галузі, порівняти якість і ціну пропонованої продукції і послуг, торкнутися дерев'яного будинку і відчути його теплоту і позитивну енергетику, і, врешті решт, зробити свій вибір на користь життя у екологічній і"живій"оселі.

Хоча, за словами організаторів, площа виставки і кількість учасників зменшились порівняно з минулим роком внаслідок економічної кризи, для відвідувачів в цьому є і певна перевага: на виставці представлені найбільш стабільні і потужні компанії, надійність яких не підлягає сумнівам.

Більш детальну інформацію про виставку"Дерев'яне домобудівництво"можна отримати на Інтернет сайті виставки: http://www.expodom.com.ua/.