life:) переїжджає у новий офіс

Понеділок, 17 серпня 2009, 09:12

Компанія "Астеліт" (ТМ life:) прийняла рішення переїхати з офісу в центрі Києва.

Штаб-квартира оператора, яка раніше розташовувалася в одному з найдорожчих офісних центрів столиці - "Мандарин-Плазі", переїде в кінці жовтня до бізнес-центр класу "В" Horizon Park Business Center, пише видання "Дело".

За даними Colliers International, площа орендованих life:) приміщень складе 6 440 кв. м.

Головний виконавчий директор компанії "Астеліт" Тансу Єена відзначив, що зміна офісу пояснюється бажанням скоротити витрати.

"Переїзд - це питання оптимізації. У нас було три офіси. Основний розташовувався в "Мандарин-Плазі", частина людей перебували на Подолі та Солом'янці", - відзначає менеджер відділу зовнішніх зв'язків "Астеліт" Надія Лубніна.

За її словами, компанія вибрала вдалий момент, адже на ринку з'явилися дешеві пропозиції. "Астеліт" як великий орендар міг платити в "Мандарин-Плазі" близько 50 дол. за кв. м (без ПДВ).

"З огляду на обсяг площі, в Horizon Park вони будуть платити максимум 20-22 дол. (зі всіма платежами)", - вважає директор інвестиційно-банківського департаменту Dragon Capital Андрій Пивоварський.

Рішення компанії оптимізувати витрати виглядає логічним на тлі зниження її доходів. За підсумками другого кварталу цього року її доходи склали 85 млн. дол. проти 110 млн. дол. за підсумками аналогічного періоду 2008 року.