Жуковська спростовує ліквідацію Надра Банку

Четвер, 16 липня 2009, 15:09

Тимчасовий адміністратор "Надра Банку" Валентина Жуковська заявляє, що Надра Банк демонструє позитивну динаміку.

Про це йдеться в повідомленні фінансової установи.

"Понад 10 місяців у пресі постійно з'являються чутки про ліквідацію. Проте банк працює в умовах глобальної фінансової кризи і, більше того, постійно демонструє позитивну динаміку відновлення нормальної діяльності", - зазначила вона.

Жуковська нагадала, що банк "свого часу сприяв поліпшенню добробуту мільйонів українців, надавши кредити на розвиток бізнесу, придбання житла, автомобілів".

"Прикро, що сьогодні замість об'єктивного інформування громадськості про діяльність тимчасової адміністрації деякі ЗМІ продукують дуті сенсації, які перешкоджають процесу рекапіталізації банку, - підкреслила тимчасовий адміністратор.

В повідомленні вказується, що за період роботи тимчасової адміністрації ліквідні активи збільшилися у п'ять разів і складають понад 600 млн. гривень.

Крім того, виплачено коштів з поточних та депозитних рахунків фізичних осіб близько 2 млрд гривень, приріст коштів за поточними рахунками юридичних осіб склав понад 287 млн. гривень, йдеться в повідомленні.

Незабаром читайте на "Економічній правді", ексклюзивне розслідування про долю 7,1 мільярдів гривень рефінансування, виданих "Надра Банку".