Банкіри упевнені: тепер все зміниться на краще

П'ятниця, 20 березня 2009, 16:45

Асоціація "Український Кредитно-Банківський Союз" (УКБС) відзначає оперативність розв'язання Національним банком України проблем банків та їх клієнтів, що дає надію на подолання фінансово-економічної кризи з меншими втратами.

Як повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ", про це ідеться у повідомленні прес-служби УКБС.

В Асоціації переконані, що дії НБУ підвищать довіру населення до банків і дозволять розблокувати кредитування виробництва та сфери послуг.

Крім того, банки також підтримують дії регулятора по рекапіталізації системних українських банків, спрямовані на посилення стійкості всієї банківської системи.

"Новопризначені керівництво Дирекції банківського регулювання і нагляду Нацбанку в режимі реального часу розглядає звернення та пропозиції банківського співтовариства і адекватно на них реагує, на місцях в короткі терміни вирішуються проблеми банків", - говориться в повідомленні УКБС.

Також банки констатують поліпшення оперативного взаємодії з новим керівництвом територіального управління НБУ по Києву і Київській області, що сприяє мобільному вирішенню поточних проблем фінансово-кредитних установ столиці.

В УКБС переконані, що "готовність до відкритого діалогу, яке демонструє сьогодні керівництво Нацбанку, буде сприяти підвищенню довіри населення до банків і дозволить розблокувати кредитування виробництва та сфери послуг, що в результаті призведе до відновлення економічного зростання".