Пінчук поставив свої труби до Сирії

Четвер, 12 березня 2009, 14:51
Трубно-колісна компанія "Інтерпайп" виконала контракт на поставку обсадних труб для Сирійської нафтової компанії (Syrian Petroleum Company).

Відповідно до прес-релізу "Інтерпайпу", обсяг поставленої продукції склав 12,7 тис. тонн, у тому числі - 5,6 тис. тонн труб із з'єднанням UPJ (Ukrainian Premium Joint), повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Сирійська нафтова компанія - найбільша національна компанія в Сирії, що забезпечує майже половину ВВП держави." Інтерпайп "успішно співпрацює з SPC з 2006 року і націлений на розвиток довгострокових партнерських відносин", - наводить прес-служба слова директора з продажу труб нафтогазового сегменту "Інтерпайпу" Ростислава Чудновського.

Ukrainian Premium Joint - високогерметичні різьбові з'єднання, розроблені компанією "Інтерпайп", призначені для облаштування горизонтальних і похилих нафтових і газових свердловин.

"Інтерпайп" оцінює свою частку на світовому ринку безшовних труб на 4,3%. Річний обіг компанії 2007 року склав 1,8 млрд. дол., при цьому було випущено 1,472 млн. тонн трубної і колісної продукції.

До складу компанії входять ВАТ "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод", ВАТ "Інтерпайп Новомосковський трубний завод", ТОВ "Інтерпайп Ніко-Тьюб".

Компанія підконтрольна бізнесмену Віктору Пінчуку і членам його родини.