Дубина знову у Москві. А Міллер поїхав у Сочі

П'ятниця, 9 січня 2009, 12:16

Глава правління Національної акціонерної компанії (НАК) "Нафтогаз України" Олег Дубина на даний момент знаходиться в Москві, де продовжує переговори з керівництвом ВАТ "Газпром" з питань постачань і транзиту газу в 2009 році.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник управління по зв'язках із громадськістю НАК Валентин Землянський.

У той же час він уточнив, що інша інформація про хід переговорів поки відсутня.

Землянський також відзначив, що за інформацією заступника міністра закордонних справ Костянтина Єлисєєва, "Газпром" поки відмовив Єврокомісії в допуску її представників на об'єкти російської газотранспортної системи.

Щодо групи європейських спостерігачів, прибуття якої в Україну очікується вже в п'ятницю, МЗС повідомив, що в даний момент проходить процес її формування.

Тим часом президент Росії Дмитро Медведєв проводить станом на 12:59 московського часу зустріч з головою правління ВАТ "Газпром" Олексієм Міллером.

Міллер повернувся з Брюсселя, де проводив переговори з представниками Євросоюзу щодо ситуації, яка виникла з транзитом газу через Україну в Європу.

Зустріч проходить у Червоній Галявині під Сочі.