Vanco готова інвестувати близько 250 млн дол у розробку Прикерченської ділянки

Четвер, 26 червня 2008, 17:57

Vanco Prykerchenska Ltd готова інвестувати 250 млн дол у розробку Прикерченської нафтогазоносної ділянки континентального шельфу Чорного моря до 2010 року.

Як повідомляється в прес-релізі компанії в четвер, Vanco Prykerchenska позитивно оцінює консультації з Міжвідомчою комісією з врегулювання спірних питань, яку очолює секретар Ради національної безпеки й оборони (РНБО) Раїса Богатирьова і виражає готовність співробітничати з державними органами України для повномасштабної реалізації проекту з розробки Прикерченської ділянки, повідомляє "Інтерфакс Україна" .

"Vanco Prykerchenska Ltd сподівається, що Міжвідомча комісія з організації укладання й виконання угод про розділ продукції при Кабінеті міністрів України найближчим часом затвердить бюджет і план робіт.

У свою чергу, Vanco Prykerchenska Ltd гарантує виконання зобов'язань за згодою про розподіл продукції (ЗРП) у повному обсязі.

"Компанія має у своєму розпорядженні всі необхідні фінансові й технічні ресурси для реалізації проекту", - підкреслюється в прес-релізі.