Черновецький знайде Новінському трохи землі

Понеділок, 18 лютого 2008, 14:03

Київська міська державна адміністрація вирішила до 10 березня підібрати земельну ділянку для компенсації компанії-забудовнику "Юджин" за знесення торгово-розважального центру "Троїцький" біля Національного спорткомплексу "Олімпійський".

Про це сказано у розпорядженні Київміськадміністрації.

Пошуком земділянки для будівництва на ньому офісно-ділового й торгово-розважального центру має займатися Головне управління земельних ресурсів разом із "Юджином".

Окрім того, Київміськадміністрація створила робочу групу з 22 чоловік на чолі з першим заступником голови адміністрації Анатолієм Голубченком.

Ця робоча група, до складу якої ввійшли також представники "Юджину", до 10 березня має підготувати проекти документів щодо механізму компенсації витрат "Юджину", пов'язаних із будівництвом ТРЦ і демонтажем його наземної частини за винятком незавершеного об'єкта будівництва на перетині вулиць Руставелі й Жилянської.

Група має підготувати пропозиції безпосередньо щодо демонтажу ТРЦ до липня і щодо подальшого використання підземної частини будівлі, інженерних мереж і комунікацій.

Робоча група може залучати до своєї роботи фахівців інститутів, підприємств й установ, незалежно від їхньої відомчої приналежності.

Як відомо, Київміськадміністрація розраховує на початок демонтажу ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський" після 22 лютого.

7 лютого Кабінет Міністрів і компанія "Юджин" домовилися про демонтаж ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський" у Києві до 1 червня.

Договір від компанії "Юджин" підписав Вадим Новінський.

Українські Новини