Покровська районна рада висловила недовіру Рибачуку

П'ятниця, 5 жовтня 2007, 15:29

В п"ятницю на засіданні Покровської районної ради було висловлено недовіру голові Покровської райдержадміністрації В’ячеславу Рибачуку.

Про це говорится в прес-релізі, текстом якого володіє "ЕП".

За прийняття відповідного рішення проголосувало 23 з присутніх 45 депутатів райради. Решта – 18 проголосували проти.

Нагадаємо, що 23 серпня цього року під час громадських слухань жителів селища Просяна було ухвалено Резолюцію, яка містила звернення до голови РНБО та прем’єр-міністра з вимогою подати на розгляд президента пропозицію щодо введення у смт Просяна надзвичайного стану у зв’язку з складною екологічною ситуацією, пов’язаною з відсутністю у селищі питної води.

Учасники зборів, серед яких були присутні депутати Покровської районної ради від Партії регіонів, БЮТ та НСНУ, запропонували також підняти питання про висловлення недовіри голові Покровської райдержадміністрації В’ячеславу Рибачуку у зв’язку з незадовільним виконанням обов’язків, покладених на нього державою. Проте під час позачергового засідання Покровської районної ради 5 вересня депутати більшістю голосів перенесли розгляд цього питання на місяць.

Разом з тим 4 жовтня, на засіданні колегії Дніпропетровської облдержадміністрації виконуючий обов’язки голови ОДА Віктор Бондар повідомив, що 8 голів райдержадміністрацій області, серед яких також і голова Покровської РДА Рибачук, подали заяви про звільнення з посад за власним бажанням.

"Економічна правда"