Воля ввела Нічний безліміт

Понеділок, 3 вересня 2007, 16:41

Найбільший оператор кабельного телебачення в Києві компанія "Воля" з 3 вересня ввела послугу "Нічний безліміт" для абонентів послуги Інтернет "Воля Бродбенд".

Про це сказано в повідомленні оператора.

Кожний користувач може активувати послугу на своєму персональному сайті незалежно від використовуваного ним тарифного плану.

Після активації абонентові надається з 1:00 до 8:00 наступної доби необмежений трафік зі швидкістю до 38 Мбіт за секунду.

Вартість послуги становить 10 гривень за кожну активацію.

Як повідомлялося, "Воля" надає послуги аналогового кабельного мовлення "Воля Кабель", цифрового мовлення "Воля Преміум ТВ", а також доступу до Інтернет кабельними мережами під торговельною маркою "Воля Бродбенд".

У серпні 2006 року "Воля" почала надавати послуги дата-центру, який надає клієнтам можливість розмістити свої сервери на спеціально обладнаних технічних майданчиках компанії (послуга хостингу серверів) і забезпечує підключення до Інтернету.

Кабельні мережі компанії "Воля" охоплюють понад 560 тис. абонентів у Києві.

Група компаній "Воля" належить міжнародноve інвестиційному фонду UGF (UkrainianGrowthFund), що перебуває в управлінні міжнародної компанії SigmaBleyzer.

"Українські новини"