ТРК "Україна" збільшила статутний фонд на 70 млн. грн.

Четвер, 12 квітня 2007, 17:31

Акціонери телекомпанії "Україна" прийняли рішення про збільшення статутного фонду підприємства на 70 млн. 700 тис. грн., у результаті чого розмір статутного капіталу ЗАТ складе 119 млн. 767 тис. 82 грн.

Як повідомляє в четвер прес-служба телекомпанії, залучені кошти акціонерів будуть спрямовані на розвиток каналу, серед іншого – на його технічне переозброєння.

Акціонери також прийняли рішення про зміну органів управління. Зокрема, на зборах був введений новий виконавчий орган - генеральний директор.

Як і планувалося, представлений два місяці назад новий член менеджерської команди телекомпанії Вальдемар Дзікій обійме посаду генерального директора товариства після завершення всіх необхідних дозвільних процедур.

Після вступу на посаду, Дзікій буде відповідати за питання стратегічного та оперативного управління телекомпанією.

Дзікій до останнього часу був генеральним директором одного з найбільших польських телеканалів Польсат (Polsat).

При цьому нинішній керівник ТРК "Україна" Геннадій Кондауров продовжить займати посаду президента телекомпанії.

Крім того, акціонери розглянули підсумки діяльності за 2006 р. і затвердили звіти органів управління та фінансову звітність.

ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна" – один з великих національних телеканалів країни. Основним акціонером телеканалу "Україна" є корпорація "Сістем Кепітал Менеджмент" (99,67 % власності) народного депутата та олігарха Ріната Ахметова, що розглядає медійний бізнес як один із стратегічних напрямків своєї діяльності.

"Інтерфакс-Україна"