Layboard - доступний ресурс для знайомств та пошуку роботи за кордоном

Четвер, 25 травня 2023 —
Соціальні мережі сьогодні - один із самих популярних способів комунікації, шляхів отримати новий досвід та розширити коло знайомств.

Layboard.com - інноваційна платформа з адаптивним інтерфейсом, пропонує користувачам публікувати дописи, відкривати теми на форумі, деталізувати власний профіль та навіть отримати місце в спільному рейтингу. 

 

Розглянемо детальніше переваги використання Layboard.com як соціальної мережі, особливості введення свого блогу та які переваги пропонує портал для активних користувачів. 

Як зареєструватись?

Для первинної реєстрації на Layboard.com достатньо вказати e-mail, ім’я та пароль. Також, користувачу слід обрати опцію - він шукає роботу чи пропонує вакансії. В результаті відкриється функціонал для деталізації профілю, включаючи додавання посилань на соціальні мережі, додавання контактного номера телефону,  фото та інше. 

Деталізація особистої сторінки надає змогу для первинної самопрезентації іншим користувачам, покращує етапи знайомства на комунікації на форумі. Як тільки всі етапи реєстрації будуть завершені користувачі мають змогу заходити до свого облікового запису по логіну з паролем або використовуючи для авторизації Google аккаунт. 

Як користуватись розділом "Форум"?

Можливість проконсультуватись по щоденним питанням та отримати нові знайомства - плюс у використанні платформи Layboard.com. Розділ "Форум" доступний навіть з головної сторінки, простий та зрозумілий у використанні. Меню розділиться на ключові підрозділи, включаючи питання, рекомендації, послуги по міграції та шахрайство. 

Після публікації допису є можливість відстежувати кількість переглядів, коментарів, вподобайок. Також, публікацією можливо поділитись в соціальних мережах та відправити знайомим. 

Як працює рейтингова система?

Після реєстрації та публікації постів, коментування дописів та оголошень користувачі мають змогу побачити значок блискавки навпроти свого імені. Ця емблема вказує на чинний рейтинг юзера та надає змогу публікувати більш популярні теми на форумах, вирізнятись на фоні інших користувачів. "Зірка" збільшується в залежності від рейтингу, котрий також вказується у числовій формі.

Рейтинг збільшується в залежності від проявленої активності - публікації дописів, відгуків, коментування оголошень та тем на форумах. Додаткові бали можливо отримати при виявленні орфографічних помилок на платформі. При виникненні питань стосовно особливостей нарахування бонусних балів рекомендовано звернутись до технічної підтримки Layboard.com.  

Як поділитись фото, відео?

Користувачі Layboard.com мають змогу не тільки ознайомлюватись з опублікованими, але й ділитись власною інформацією. Наприклад, доступна опція пошарити свої фото з відпустки у загальній стрічці новин, тегнути друзів та долучити до спілкування нових знайомих.  Автору доступна інформація щодо кількості переглядів та вподобайок до допису. 

Публікувати можливо будь-які інформацію, котра не заборонена політикою сайту. Дописи будуть доступні для перегляду всім користувачам ресурсу. При необхідності публікацію можливо відредагувати або видалити.

Ключові переваги

Особливість використання соціальної мережі Laybord - функціональність. Платформа надає змогу швидкої реєстрації користувачів без вказання паспортних даних, почати спілкування без підтвердження електронної пошти. В особистому кабінети користувач має змогу відстежувати активність по дописам, спостерігати за рівнем змін у рейтингу та змінювати персональні дані. Користувачам для використання доступна десктопна та мобільна версія Laybord.

Платформа надає змогу заводити нові знайомства то робочі контакти, отримувати та відправляти повідомлення, поширювати потенційно цікаву інформацію. При виявленні неправомірної поведінки з боку інших користувачів (наприклад, при розповсюдженні спаму) можливо оформити звернення до технічної підтримки.

Ключова перевага Laybord як соціальної мережі - мінімальна кількість реклами та безкоштовні умови використання ресурсу для користувачів. Нуль неінформативних оголошень та спаму, портал мінімізує кількість нотифікації для користувачів як при використанні десктопної версії, так і мобільної.

Реклама: